La veu de la innovació

Carlos Grau, nascut a Barcelona el 1960, compta amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de les tecnologies de la comunicació i informació, així com en el desenvolupament de negocis digitals. Grau es va formar com a Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i com a directiu a l’IESE. Al novembre del 2017 va entrar a formar part del Mobile World Capital Barcelona com CEO de la fundació que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a escala global.

Il·lusiona’t a cada pas

Catalunya té paisatges i racons màgics que han inspirat Antonio Díaz, el Mago Pop, a crear algunes de les seves il·lusions més espectaculars.
Descobrir-los és un viatge sorprenent que t’emocionarà!

Viu-la

A Catalunya ha descobert que un es pot sentir més viu cada dia si està al lloc que l’inspira.

Catalunya, cuida’t i cuida-la

“Catalunya té una riquesa cultural infinita. Des del meu començament com a artista, Catalunya m’ha donat el camí, les eines, la inspiració…”
La música és un paisatge, cada lloc té la seva música. Les ciutats tenen música, tenen ritme, tenen vibració i sons a cada moment. El mar té una música impressionant, així com el vent, el foc, o la manera de ploure que és una orquestra, una cançó.

Catalunya, cuida’t! 
#Cuida-la!

Catalunya, cuida’t i cuida-la

“Cuidar la cultura d’un poble, per mi, és cuidar les seves arrels, fer-les créixer.”
“Tenim la sort de viure en un indret privilegiat, cuidar l’entorn, és cuidar-nos a nosaltres mateixos.”
“La terra és un préstec momentani i hem de tenir una responsabilitat profunda de saber que la tenim prestada”


Passejar, respirar, gaudir i compartir aquest paisatge únic que és Catalunya, és també una forma de cuidar-nos. Tot forma part d’una gran ànima, el paisatge, la cultura, l’arquitectura, la música…Ho hem de conservar viu.
Catalunya, cuida’t! #Cuida-la

Catalunya, cuida’t i cuida-la

Catalunya és una terra rica i generosa que es comunica amb nosaltres a través de la seva naturalesa: “Quan la vinya és feliç, el paisatge és feliç, agradable, profund i transmet benestar”.
La terra ens ho dóna tot, però no ens pertany. La terra és de la terra i hem de considerar-la com un valuós préstec que hem de respectar, mimar i tractar amb molta cura, per tal de preservar la seva meravellosa essència i identitat pròpia.
Catalunya, cuida’t!
#Cuida-la!

De la natura al plat

Els plats de Carme Ruscalleda compten amb la naturalesa que l’envolta com a ingredient principal i van sempre amanits amb una cullerada sopera de creativitat i una emulsió de tradició i modernitat. Sens dubte, són l’aposta perfecta d’una cuina saludable, natural i molt especial. El Maresme, la seva terra, està molt present a les seves creacions… View Article

Priorat, terra de vins

Oriol Vila ens revela els secrets del Priorat, la comarca vinícola catalana per excel·lència. Els pobles penjats sobre la serra del Montsant caracteritzen el paisatge de la comarca, una terra amb un gran patrimoni cultural marcat per l’univers del vi. A Falset, hi trobem un celler-cooperativa modernista de 1919. Una joia arquitectònica que constitueix una… View Article

Catalunya en quatre minuts

Quan Oliver va posar un peu a Catalunya, va saber que havia trobat un lloc que no voldria deixar mai. I és que Catalunya va més enllà de la magnètica Barcelona. Catalunya és mar, és muntanya, és tradició, és arquitectura, és art i gastronomia. Durant quatre minuts, Oliver ens convida a viatjar pel territori català… View Article