Making of #Atura't

Atura't és una escapada pels Pirineus de Catalunya de la mà de Kilian Jornet. Un viatge per les terres que millor coneix, que l'inspiren i que l'han vist créixer. Els Pirineus de Catalunya són casa seva. Un indret per trobar-se amb un mateix, connectar amb la natura i observar la bellesa que ens envolta.

kilianjornet

Kilian Jornet | Campió Món Skyrunning i Esquí de Muntanya

http://kilianjornet.cat/

Kilian Jornet és un esquiador i corredor de muntanya català. Esportista especialment prolífic, ha estat campió del món d'esquí de muntaya, i campió del món de curses de muntanya numeroses vegades.

És especialment conegut per haver guanyat en tres ocasions l'Ultra-Trail du Mont Blanc i la Pierra Menta. Ha batut incomptables rècords de temps i distàncies, com el de l'ascens i el descens del Kilimanjaro o el de diversos cims emblemàtics del planeta gràcies al projecte Summits of my Life.

És àmpliament reconegut com un dels millors atletes de tots els temps en la seva disciplina, tant és així que la revista National Geographic el distingí com l'aventurer de l'any.

Es defineix a si mateix com un amant de la muntanya a qui li agrada el silenci i la soledat. L’esport és, per a ell, una manera de descobrir paisatges interns i externs.

Muntanyes eternes, horitzons infinits

Els Pirineus de Catalunya són un bell racó de la nostra terra emmarcat per altes muntanyes, i replet de vells costums, on encara es respiren les essències d'una vida autèntica. Un indret de paisatges canviants, on cada estació de l'any porta nous colors, noves olors i noves vivències. Deixa’t inspirar per aquesta terra increïble.

Descobreix-los

Altres articles sobre Pirineus