Allan Edward Hinton |

Fa més d'un any que Allan Edward, de Londres, va dir adéu als fulls de càlcul i a la seva feina a l'oficina per llançar-se a la carretera i recórrer món. Des d'aleshores ha estat en 19 països d'Europa, Asia i Amèrica del Sud.

El mòbil i la càmera de fotos són els seus companys de viatge perfectes, gràcies a ells captura i transmet la singularitat i l'encant dels llocs més remots que descobreix al llarg de la seva aventura.

La seva galeria és eclèctica, plena de colors, natura, arquitectura i moments entranyables.

Descobreix món amb Allan!

Descobreix Catalunya amb la mirada d'Allan Edward Hinton

Aventures al Pallars Jussà i la Noguera

L’equip de la sèrie documental “Catalunya Experience”, es va posar un repte que va superar amb èxit: Aconseguir sorprendre un viatjer experimentat com Allan Edward.

Com que Allan ja havia visitat Barcelona, res més aterrar a la ciutat, posen rumb al Pallars Jussà i la Noguera per descobrir la Catalunya més atrevida:

Barranquisme, rappel, una parada al Parc Astronòmic del Montsec, una excursió pels secrets indrets de Bóixols i la millor gastronomia local…

Una aventura que tu també voldràs viure!

Entrevista Allan Edward

1. Què et va atreure a l’hora d’acceptar la proposta per venir a visitar Catalunya?
M’encanta descobrir nous llocs i Catalunya era bastant desconeguda per a mi, a excepció de Barcelona, és clar. El calendari de viatge proposat semblava molt emocionant i això va ser un gran atractiu, ja que sóc el tipus de persona a qui li agrada participar en activitats estimulants. A més de gaudir del bon temps i tenir l’oportunitat de provar un munt de menjars deliciosos. El menjar és una de les principals raons per les quals m’encanta viatjar.

Cadaqués em va impressionar moltíssim, i per descomptat, el meu primer viatge en globus va ser inoblidable

2. Com i quan vas començar a fer servir Instagram/a fer vídeos dels teus viatges/ a escriure sobre ells…?
Tan aviat com vaig obrir-me un compte a Instagram ara fa 5 anys, vaig començar a compartir fotos de les meves vacances. Al principi em centrava molt en arquitectura i abstractes, no compartia gaires paisatges. Després d’un temps em vaig adonar que estava caient en un nínxol i vaig decidir que volia tenir més diversitat a la meva galeria, així com tenir l’oportunitat de compartir històries sobre tots els aspectes del meu viatge.

3. Ha/han canviat Instagram / el teu blog / els teus vídeos la forma en la qual viatges?
Jo estava ficat al món dels viatges fins i tot abans d’Instagram, però crec que Instagram m’ha donat l’entusiasme addicional per explorar les destinacions a un nivell més profund. També m’ha ajudat a millorar la meva fotografia i ara quan viatjo, sempre intento millorar les meves habilitats, tant amb fotografia de carrer, com amb fotografia d’aliments o de paisatge.

4. Explica’ns alguna cosa que mai no oblidaràs de la teva visita a Catalunya
Mai oblidaré els amics que vaig fer durant el viatge. Això inclou els organitzadors també! Quant als llocs, Cadaqués em va impressionar moltíssim, i per descomptat, el meu primer viatge en globus va ser inoblidable. El plat que mai oblidaré és el foie gras amb maduixes.

5. Pots descriure breument en 140 caràcters els llocs que vas visitar (Barcelona, Costa Brava, Pirineus …?)
Barcelona, Costa Brava. (Ara mateix, no puc recordar exactament els noms dels llocs on vam anar)

Allan-Edward_Interview

6. Quin és el millor consell que has rebut?
Pot sonar simple, però crec que és important divertir-se i treure el màxim profit de cada moment quan viatges i fas fotos.

7. Què significa viatjar per a tu?
Aquesta és una pregunta difícil, ja que viatjar significa molt per a mi, però en general, tot gira entorn a experiències i creixement. Per experimentar nous llocs i noves cultures. Crec que m’ajuda a tenir una perspectiva positiva, a convertir-me en una millor persona i tenir una major comprensió sobre el món.

Crec que Instagram m’ha donat l’entusiasme addicional per explorar les destinacions a un nivell més profund.

Descobreix altres experiències a Catalunya