Chris Ozer |

Va descobrir la seva passió per la fotografia quan un dia va començar a fer fotos amb el seu mòbil. Des de llavors no ha pogut parar, convertint la seva afició en la seva actual professió. 

Instagram ha estat la principal plataforma de llançament del seu treball, gràcies al qual ha estat esmentat en diferents capçaleres com Forbes, Tech Insider, The NY Times, The Daily, etc.

Les seves fotos mostren el seu dia a dia envoltat de família i amics, constituint una preciosa galeria plena de moments d'allò més entranyables.

No deixis de visitar la seva galeria!

Descobreix Catalunya amb la mirada de Chris Ozer

Boscos de fades i indrets de conte

Valls, cims per sobre dels 2000 metres i boscos infinits. La Val d’Aran és un lloc de somni per perdre’s, i així ho mostren les fotografies de Chris durant un dels seus viatges a casa nostra.

Una compilació impregnada de naturalesa i moments compartits.

Vols perdre’t per la Val d’Aran amb Chris?

tumblr_m6wh0tb8h41ruxpd8o14_r1_1280

L’assossec de la gent rural

Durant la primera edició de l’InstagramTrip organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, vam tenir el plaer de comptar amb Chris Ozer i les seves sensacionals fotos de les Terres de l’Ebre.

Durant el seu viatge va capturar precioses instantànies dels paisatges i tradicions de la zona, mostrant una visió molt propera de la vida rural als pobles catalans.

Sorprèn-te amb les seves captures!

tumblr_m6wg5zlHK51ruxpd8o3_1280

Descobreix altres experiències a Catalunya