Oliver Astrologo |

Oliver és un director i fotògraf digital d'origen italià.

Compta amb 16 anys d'experiència en comunicació digital i, des de fa un temps, s'ha convertit en un autèntic especialista en la creació de vídeos temàtics de viatges.

Oliver ha trobat en els vídeos un format idoni amb el qual canalitzar la seva creativitat i connectar amb els altres a través de les emocions. De fet, això últim és el principal objectiu del seu treball: emocionar a l'espectador.

Les seves peces mostren cadascun dels seus viatges d'una forma molt propera i personal que permet transportar al públic durant uns minuts al lloc de destinació, sentir els seus paisatges, viure les seves tradicions i descobrir la seva arquitectura d'una manera molt especial.

Les xarxes socials s'han convertit en un important canal de difusió dels seus treballs. Només a Instagram, compta amb milers de seguidors addictes a la seva passió pels viatges.

Al seu últim treball, ens ensenya una Catalunya tenyida de blaus del Mediterrani i verds de la naturalesa; una Catalunya inundada d'hipnòtics edificis i tradicions que es mantenen molt vives. Vols conèixer-la? Viatja a Catalunya amb Oliver Astrologo.

Catalunya en quatre minuts

Quan Oliver va posar un peu a Catalunya, va saber que havia trobat un lloc que no voldria deixar mai.

I és que Catalunya va més enllà de la magnètica Barcelona. Catalunya és mar, és muntanya, és tradició, és arquitectura, és art i gastronomia.

Durant quatre minuts, Oliver ens convida a viatjar pel territori català a través dels sentits: ens capbussem al mar Mediterrani, fem escalada a Siurana, ens endinsem a les edificacions de Gaudí i fem pinya per aixecar un castell.

Oliver Astrologo et convida a viatjar per Catalunya, t’hi apuntes?

 

Descobreix altres experiències a Catalunya