Catalunya és casa teva

Gemma Mengual, juntament amb Xavi Hernández, ha col.laborat amb l'Agència Catalana de Turisme en la campanya per promocionar Catalunya, que és casa seva; i llar d'incomptables tresors, des de la platja a la muntanya passant per poblets, vinyes i d'altres indrets.

Making of de Catalunya és casa teva

Simpàtics, riallers i catalans. Gemma Mengual i Xavi Hernández, fills de Catalunya, són un clar referent de la gent de la nostra terra. No et perdis el rodatge de la campanya de "Catalunya és casa teva" amb la nostra encantadora pubilla Gemma i el nostre magnífic hereu Xavi.

gemmamengual

Gemma Mengual | Medallista olímpica natació sincronitzada

http://www.gemmamengual.com/

Nascuda a Barcelona al 1977 . És una nedadora de sincronitzada catalana, considerada una de les millors nedadores mundials de tots els temps de la seva especialitat.

Entre el seu palmarès destaquen 27 medalles d'or, 18 de plata i 12 de bronze entre Campionats Mundials, Europeus i Jocs Olímpics. I va ser candidata pel Premi Príncep d'Asturies dels Esports l'any 2009.

En l'actualitat ha tornat a la competició d’alt nivell i està entrenant de nou per participar al Jocs Olímpics de Rio, els que seran els seus quarts Jocs Olímpics.

Gemma Mengual ha estat juntament amb Xavi Hernández la protagonista de la campanya de promoció turística "Catalunya és casa teva" on han compartit les seves experiències preferides a Catalunya com un passeig entre vinyes, boscos, pobles de l'interior, l'enoturisme o la costa.

Catalunya és casa teva

La nostra casa té moltes habitacions i racons especials. Està plena de camins i paissatges secrets, poblets amagats entre muntanyes, platges daurades i caletes màgiques. Estem dessitjant ensenyar-te-la i que et sentis un més de nosaltres. Sigues el primer a explicar als teus amics que Catalunya és casa teva.

Benvingut a casa

Altres articles sobre Costa Daurada