Catalunya és casa teva

Xavi Hernández, juntament amb Gemma Mengual, ha col.laborat amb l'Agència Catalana de Turisme en la campanya per promocionar Catalunya, que és casa seva; i llar d'incomptables tresors, des de la platja a la muntanya passant per poblets, vinyes i d'altres indrets.

Making of de Catalunya és casa teva

Simpàtics, riallers i catalans. Xavi Hernández I Gemma Mengual, fills de Catalunya, són un clar referent de la gent gran de la nostra terra. No et perdis el rodatge de la campanya de Catalunya és casa teva amb la nostra encantadora pubilla Gemma i el nostre magnífic hereu Xavi.

ç
xavihernandez

Xavi Hernández | Futbolista

Més conegut com a Xavi. Neix a Terrassa al 1980.

Futbolista català. Ha desenvolupat pràcticament tota la seva carrera esportiva al FC Barcelona, club al qual va arribar el juliol del 1991, quan només tenia 11 anys. Actualment és jugador de l’Al Saad.

El 2009 va quedar tercer en la votació per la Pilota d'Or i va esdevenir així el primer català de la història en quedar entre els tres primers. És considerat un dels millors migcampistes de la història.

Xavi Hernández ha estat juntament amb Gemma Mengual el protagonista de la campanya de promoció turística "Catalunya és casa teva" on han compartit les seves experiències preferides a Catalunya com un passeig entre vinyes, boscos, pobles de l'interior, l'enoturisme o la costa.

Catalunya és casa teva

La nostra casa té moltes habitacions i racons especials. Està plena de camins i paissatges secrets, poblets amagats entre muntanyes, platges daurades i caletes màgiques. Estem dessitjant ensenyar-te-la i que et sentis un més de nosaltres. Sigues el primer a explicar als teus amics que Catalunya és casa teva.

Benvingut a casa

Altres articles sobre Pirineus