Catalunya Experience

per Ivana Miño

En aquesta segona temporada de Catalunya Experience, Ivana Miño continuarà mostrant el millor de la nostra terra a reconeguts viatgers d’arreu del món. Paisatges increïbles, racons secrets, la millor gastronomia, festes i tradicions els hi estan esperant. I tu, estàs preparat per viure una autèntica Catalunya Experience?

ivanamino

Ivana Miño | Actriu

Ivana Miño és una actriu catalana de cinema, teatre i televisió.

Va estudiar al Liceu Francès de Barcelona, on va descobrir la seva passió pel ball i el teatre.

El 2007, es va estrenar al món del cinema amb la pel·lícula mexicana, Guadalupe, compartint cartell amb Angélica Aragon, José Carlos Ruiz i Pedro Armendáriz Jr.

Poc després va arribar el seu èxit a la televisió catalana amb el personatge de Nicole en "Ventdelpla"; i més tard, la seva interpretació a l'obra de teatre "Carta d'una desconeguda", de Stefan Zweig, dirigida per Fernando Bernués.

A partir de l'any 2008 ha realitzat diverses pel·lícules de parla anglesa, treballant de la mà de directors com Rodrigo Cortés (Buried), al costat d'actors com Timothy Hutton (Reflections), Robert Englund (The night of the sinner) i Michael Ironside (Transgression)

Des del 2015 presenta el programa de Tv3 "Catalunya Experience", on convida a grans viatgers del món a conèixer Catalunya a través d'experiències i aventures inoblidables.

No et perdis el millor de Catalunya amb Ivana!

Altres articles sobre Catalunya genèrica