Carles Puyol & Vanesa Lorenzo | Futbolista i Model

Carles Puyol
Nascut el 13 d'abril del 1978, Carles Puyol va créixer a La Pobla de Segur (Lleida). Amb 17 anys es va incorporar a la disciplina F.C. Barcelona. Carles Puyol va ser l'inspirador capità i líder del FC Barcelona durant el període amb més èxit de la història del club. Un jugador llegendari que ha defensat en 593 partits, i durant 19 anys, els mateixos colors; un esportista amb uns valors de lideratge, joc net, fortalesa, capacitat de superació i honestedat que traspassen el terreny de joc. En l'actualitat, combina la seva labor de representació de jugadors amb la realització de conferències internacionals on comparteix la seva història i experiència com un dels líders més inspiradors de l'esport.

Vanesa Lorenzo
Nascuda a Barcelona, Vanesa comença la seva carrera com a model i actriu al món de la publicitat i el cinema a l'edat d'11 anys. Al llarg de la seva carrera, ha aparegut a les pàgines i portades de nombroses publicacions nacionals i internacionals com Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Marie Claire, GQ, o Sports Illustrated Swimsuit, entre moltes d’altres, i ha treballat amb alguns dels fotògrafs més prestigiosos de la indústria de la moda, inclòs el llegendari Helmut Newton. Graduada en disseny de moda pel IED (Instituto Europeo di Design), Vanesa Lorenzo ha desenvolupat una carrera polifacètica, i en l'actualitat combina la seva professió de model amb el disseny de moda, autora de llibres, articulista i bloguera d'estil de vida i benestar.

Carles i Vanesa
Junts formen un gran equip. Malgrat ser de mons molt diferents, Carles i Vanesa han sabut construir un projecte familiar on cadascun aporta els valors i aprenentatges d'una vida que sempre ha combinat tradició i modernitat.

Descobreix altres experiències a Catalunya

Un joc de llum i ombres

Un joc de llum i ombres per Thomas Kakareko

Veure més
La bellesa està en els ulls de qui la mira

La bellesa està en els ulls de qui la mira per Carol Peña

Veure més
Barcelona entre bambalines

Barcelona entre bambalines per Hanni Gharib

Veure més