Catalunya, som un gran equip

per Carles Puyol & Vanesa Lorenzo

#SOMUNGRANEQUIP

Catalunya és un teixit de ciutats i pobles, un territori rural i cosmopolita, ric en modernitat i tradició. Una sinergia amb la que, entre tots, hem construït quelcom més gran i poderós: Un gran equip, el gran equip que és Catalunya. Hi jugues?

carles-puyol-and-vanesa-lorenzo

Carles Puyol & Vanesa Lorenzo | Futbolista i Model

Carles Puyol
Nascut el 13 d'abril del 1978, Carles Puyol va créixer a La Pobla de Segur (Lleida). Amb 17 anys es va incorporar a la disciplina F.C. Barcelona. Carles Puyol va ser l'inspirador capità i líder del FC Barcelona durant el període amb més èxit de la història del club. Un jugador llegendari que ha defensat en 593 partits, i durant 19 anys, els mateixos colors; un esportista amb uns valors de lideratge, joc net, fortalesa, capacitat de superació i honestedat que traspassen el terreny de joc. En l'actualitat, combina la seva labor de representació de jugadors amb la realització de conferències internacionals on comparteix la seva història i experiència com un dels líders més inspiradors de l'esport.

Vanesa Lorenzo
Nascuda a Barcelona, Vanesa comença la seva carrera com a model i actriu al món de la publicitat i el cinema a l'edat d'11 anys. Al llarg de la seva carrera, ha aparegut a les pàgines i portades de nombroses publicacions nacionals i internacionals com Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Marie Claire, GQ, o Sports Illustrated Swimsuit, entre moltes d’altres, i ha treballat amb alguns dels fotògrafs més prestigiosos de la indústria de la moda, inclòs el llegendari Helmut Newton. Graduada en disseny de moda pel IED (Instituto Europeo di Design), Vanesa Lorenzo ha desenvolupat una carrera polifacètica, i en l'actualitat combina la seva professió de model amb el disseny de moda, autora de llibres, articulista i bloguera d'estil de vida i benestar.

Carles i Vanesa
Junts formen un gran equip. Malgrat ser de mons molt diferents, Carles i Vanesa han sabut construir un projecte familiar on cadascun aporta els valors i aprenentatges d'una vida que sempre ha combinat tradició i modernitat.

Catalunya, una terra de tradició i modernitat

A Catalunya mirem endavant sabent que hem crescut arrelats a la terra, i entre pobles i ciutats, hem creat una unió indivisible amb la que hem construït la Catalunya que som, una suma d’imprescindibles que conforma un gran equip.

Descobreix Catalunya

Altres articles sobre Pirineus