Dalene & Peter Heck |

Dalene i Peter són dos viatgers canadencs inseparables. Els encanta descobrir llocs nous per explorar fins a l'últim racó.

En 2009 es van desfer de la seva antiga vida per viatjar al voltant del món i explicar-nos-ho a través del seu blog “HeckticTravels”.

Dalene s'encarrega de relatar i gravar en vídeo totes les seves aventures, mentre que Peter es dedica a prendre fotos de tot el que els envolta.

El món dels viatges els ha brindat experiències inoblidables, vols descobrir-les?

Descobreix Catalunya amb la mirada de Dalene & Peter Heck

Els Pirineus en imatges

En aquesta ocasió, Peter va visitar els Pirineus sense la seva companya de viatge, Dalene. Ja que aquesta és l’encarregada de narrar totes les aventures del blog, Peter va decidir que aquesta vegada, fos la seva pròpia càmera la que ens revelés tots els detalls del seu viatge als Pirineus.

Una cuidada selecció de fotografies ens explica com són els Pirineus catalans a través dels seus plats tradicionals, els seus paisatges i la seva gent.

“Over the course of four days I would be served some of the best local food from the region, be shown some incredible sights, and experience Catalonian hospitality at its finest.”

Coneix els Pirineus a través d’instantànies!

Girona, amor a primera vista

Els viatges de Dalene i Peter sempre són en parella. Tots dos formen un tàndem inseparable a l’hora de viatjar. Per aquest motiu, quan Dalene va saber que Peter no l’acompanyaria durant el seu viatge a Girona, va sentir una mica de vertigen.

No obstant això, en arribar a la ciutat, es va sentir com a casa des del primer moment. Va descobrir que Girona era el lloc perfecte per viatjar en solitari, reflexionar i trobar-se amb un mateix entre carrerons i edificis medievals.

“Luminous and colorful, perched on a hillside with medieval walls, small but chock-full of amenities – Girona appears the perfect city for people who don’t like cities.”

Gaudeix de Girona amb Dalene!

Things-to-do-in-Catalonia-Girona

Girona, Temps de Flors

Dalene i Peter van visitar Girona durant el festival “Girona Temps de Flors”, un dels moments més especials de l’any, en el qual la ciutat es transforma en un escenari colorista farcit de flors i aromes.

“We were right over top of Sant Feliu Basilica, the stairs of which would host the opening performance that very evening and a DJ’d dance party every evening after.”

Coneix una Girona molt especial amb Dalene i Peter!

Places-to-visit-in-Catalonia-Girona

Descobreix altres experiències a Catalunya