“Viatjar és la millor educació. Es tracta d’aprendre i entendre el món.”

1. Què et va atreure a l’hora d’acceptar la proposta per venir a visitar Catalunya?
Havíem visitat Barcelona un cop abans, però volíem explorar més de la regió. En particular els Pirineus i la costa.

2. Com i quan vas començar a fer servir Instagram/a fer vídeos dels teus viatges/ a escriure sobre ells…?
De fet no utilitzàvem gaire Instagram quan vam visitar Catalunya, però va ser allà que ens vam inspirar per fer-lo servir més. És un mitjà tan visual i Catalunya és tan bonica, que ens va semblar la manera perfecta de compartir les nostres experiències durant el viatge. Des de llavors és una de les xarxes socials que millor ens funciona. Compartim imatges de paisatges, fauna, cultura i arquitectura, i sentim que és una eina perfecta per als viatges. Ens hem inspirat per visitar un lloc basant-nos únicament en una fotografia, Instagram realment alimenta la passió pels viatges.

3. Ha/han canviat Instagram / el teu blog / els teus vídeos la forma en la qual viatges?
Definitivament. Vam començar a viatjar a l’any 2000, quan no hi havia xarxes socials o (molts) blogs. Estàvem completament desconnectats i havíem d’esperar fins arribar a casa per compartir les nostres experiències amb els nostres amics i familiars. Sempre fèiem moltes fotos i vídeos, i escrivíem extensos emails als nostres amics i familiars explicant les nostres històries, però res era immediat. Quan arribàvem a casa, ens resultava difícil transmetre l’emoció i els sentiments que havíem viscut durant el viatge. Ara podem mostrar a la gent el que estem vivint en temps real i transmetre el que estem sentint en el moment.

Pyrenees - ThePlanetD

4. Explica’ns alguna cosa que mai no oblidaràs de la teva visita a Catalunya
Oh, hi ha tantes coses, els Pirineus, la vida nocturna de Barcelona, el vi … és interminable. Però el que més ens va impresionar va ser la nostra primera cursa de F1 al Circuit de Catalunya. Ho havíem vist a la televisió, però veure-ho en persona va ser realment emocionant.

A vegades les millors experiències de viatge surten d’un moment imprevist.

5. Pots descriure breument en 140 caràcters els llocs que vas visitar (Barcelona, Costa Brava, Pirineus …?)
Catalunya és la destinació perfecta. Amb platges, muntanyes, la vida de la ciutat, la cultura, té alguna cosa especial per a cadascun de nosaltres.

Catalunya és la destinació perfecta. Amb platges, muntanyes, la vida de la ciutat, la cultura, té alguna cosa especial per a cadascun de nosaltres.

6. Quin és el millor consell que has rebut?
Sigues flexible. És possible que tinguis un itinerari fixe en ment, però si les coses canvien, roda amb elles. A vegades les millors experiències de viatge surten d’un moment imprevist.

places-to-visit-in-catalonia-pyrenees-planet-d

7. Què significa viatjar per a tu?
Viatjar és la millor educació. Es tracta d’aprendre i entendre el món. Trenca les barreres i els prejudicis, i ens ensenya que les persones són més similars del que pensem. Hem fet alguns dels nostres millors amics mentre viatjàvem i hem acariciat cada experiència.