Freddy Krueger visita Catalunya

per Robert Englund

En aquesta ocasió, Ivana farà de guia per a un gran amic seu, l’actor Robert Englund, al que va conèixer anys enrere durant el rodatge d’una pel·lícula. La seva primera destinació serà l’Ametlla de Mar, on Robert nedarà entre tonyines i gaudirà d’un bon vi blanc en alta mar. El seu recorregut no deixarà de sorprendre’l: pobles medievals, balls de diables a Mataró, trucs de màgia amb el Mago Pop, concerts inesperats a la Torre de Bellesguard a Barcelona… Descobreix Catalunya amb Robert Englund!

robertenglund

Robert Englund | Actor

http://www.robertenglund.com

Robert Englund és actor, cantant i director de cinema nord-americà.

Es va fer famós als 80 per provocar malsons a mig món amb el seu personatge de Freddy Krueger a la saga de terror A Nightmare on Elm Street. També el recordareu pel seu personatge de “Willie” a la reconeguda sèrie de televisió “V”, els visitants, encara que en aquest cas, era dels bons.

Englund va rebre dues nominacions al Premi Saturn en la categoria de 'Millor actor de repartiment' per "A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors" el 1987, i el 1988 per "A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master" a Espanya.

Després de 8 pel·lícules interpretant a Freddy Krueger, Robert va saber que el seu personatge seria immortal. Encara que a l'actualitat no es veu capaç de tornar a interpretar el mateix paper, es declara un gran apassionat de les pel·lícules de terror.

Barcelona és una de les seves ciutats favorites del món, per la qual cosa gaudirà al màxim de la seva visita a Catalunya al costat de la seva bona amiga Ivana Miño.

Altres articles sobre Barcelona