Pau García |

Pau García és un jove realitzador audiovisual de Barcelona especialitzat en el món dels esports, contingut corporatiu i timelapse.

A Pau li encanta filmar tot el que l'envolta, captivar a través de la seva càmera l'essència dels llocs i escenaris que visita, així com la vida i les experiències dels personatges que hi viuen.

La seva feina té un segell propi identificable inmediatament. Els seus vídeos realitzats amb la tècnica del timelapse i tilt-shift, converteixen els espais que captura en universos màgics que semblen de conte, inmortalitzant els moments viscuts en ells per tal que perdurin per sempre en el temps.

Submergeix-te en l'univers de Pau García!

Girona en miniatura

Barques que es converteixen en vaixells de paper, trens que semblen de joguina o edificis que recorden a cases de nines al mig de la Costa Brava.

Aquestes són algunes de les meravelles que podràs trobar al vídeo que va realitzar Pau quan l’Agència Catalana de Turisme li va encarregar retratar la província de Girona.

Durant set dies, Pau va estar filmant la diversitat de paisatges amb la tècnica de tilt-shift. Un mètode a través del qual els espais es converteixen en maquetes perfectes, reproduccions en miniatura que, encara que sembli una paradoxa, accentúen encara més la grandesa de la zona.

Una feina molt original plena de contrastos que no pots perdre’t.

Descobreix altres experiències a Catalunya