Michael Turtle |

Michael Turtle és un blogger australià i un viatger inesgotable.

Als 30 anys va sentir que havia de donar un gir a la seva vida; va deixar el seu treball com a periodista televisiu i va començar a viatjar arreu del món.

El seu blog és molt més que una mera guia de viatges, és una plataforma en la qual compartir les seves experiències i tot el que va aprenent sobre nous països i cultures.

Entre els seus articles trobaràs històries d'allò més increïbles, vols conèixer-les?

Descobreix Catalunya amb la mirada de Michael Turtle

La Vall de Núria, un paradís als Pirineus

No queden gaires llocs als quals no es pugui accedir amb cotxe, i la Vall de Núria és un d’ells. Un paradís al cor dels Pirineus, on desconnectar del món i gaudir de la calma de la naturalesa.

Michael Turtle ens explica tot el que has de saber si decideixes escapar de la rutina i perdre’t entre llacs, boscos i muntanyes.

No t’ho perdis!

Pyrenees-2012-495_web-lrg

Endinsa’t al Mercat de la Boquería

Passejar entre entre olors, colors, sabors i textures. El Mercat de la Boquería és una experiència multi sensorial, un laberint per perdre’s i gaudir amb els cinc sentits.

“There are hundreds of stalls here, selling fish, meat, cheese, fruit vegetables and more. Occasionally one jumps out at me – the shop selling snails, or the vibrant colours of the lollies.”

Michael Turtle ens mostra el que se sent en endinsar-se al Mercat de la Boqueria de Barcelona.

Viatja fins allà a través de les seves fotos!

things-to-do-in-catalonia-barcelona-mercat-boqueria

Un passeig en bici per La Garrotxa

Sovint ens perdem la bellesa dels petits detalls per anar massa ràpid. En el nostre camí, passen inadvertides veritables meravelles que no arribem a percebre perquè vaguem pel món amb presses, sense temps.

Michael Turtle és capaç de tot el contrari, de caminar lent, de fixar-se en cada minúscul detall, de gaudir-ho i compartir-ho amb la resta.

Durant la seva estada als Pirineus, decideix desplaçar-se amb bici pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, per no perdre’s ni un sol element de la natura i del colorit paisatge del seu al voltant.

“The gentle hum of the bike’s electric motor and the whishing of the turning wheels capture perfectly the Pyrenees region of Catalonia. It’s quiet and peaceful but not in a way that should be mistaken for inactivity. There’s always something happening.”

No ens diguis que no tens temps per descobrir-ho!

things-to-do-in-catalonia-cycling-in-la-garrotxa

La recepta del gintònic perfecte

Ets un amant del gintònic?

Durant la seva estada a Catalunya, Michael Turtle es va endinsar en els millors bars i clubs per desvetllar-nos els secrets del gintònic perfecte.

“I call it a ‘gin and tonic’. The Spanish call it a ‘gin tonic’. Who needs conjunctions when they taste so good?”

El gel, la ginebra, la tònica, la copa… Descobreix la clau per elaborar el millor gintònic amb Michael!

things-to-do-in-catalonia-clubs-and-bars

La font d’inspiració de Salvador Dalí

El singular paisatge de la Costa Brava és la principal font d’inspiració de l’artista surrealista, Salvador Dalí.

Un passeig pels camins de Ronda amb el blau del mar de fons i les capritxoses formes de la costa, són suficients per experimentar les sensacions que vivia Salvador Dalí a l’hora de crear les seves obres.

En aquest article, Michael Turtle ens mostra en profunditat la zona, analitzant cada detall i relacionant-ho amb les creacions dalinianes.

“Rocks like animals, trees like people, perhaps even clouds like melting clocks? Dali grew up in this region and as a child he would spend time along the coast. Impressions as a child led him not to become an impressionist but a surrealist. Surreal impressions? More likely surreal interpretations of these natural surroundings.”

Descobreix la Costa Brava, la font d’inspiració de Salvador Dalí!

best-places-to-visit-in-catalonia-costa-brava

Descobreix altres experiències a Catalunya