Nicanor García |

Nicanor García és un arquitecte i fotògraf de Barcelona.

Per Nicanor, l’arquitectura i la fotografia són dos móns complementaris. Com a arquitecte, gaudeix dissenyant edificis, però reconeix que és a través de la fotografia quan aconsegueix donar vida a aquests, i convertir-los en una experiència sensorial a través de diferents perspectives, formes i colors.

L’objectiu de la seva feina a Instagram, no es basa només en documentar, sinó més aviat en transmetre les particularitats del que està observant, dels ambients, dels carrers, de les persones. D’aquesta manera, les seves fotos es converteixen en una pel·lícula d’un sol fotograma, captures urbanes que expliquen històries del que l’envolta.

Descobreix les històries amagades en l’arquitectura!

Descobreix Catalunya amb la mirada de Nicanor García

Les formes de Barcelona

Veure Barcelona des dels ulls de Nicanor és viatjar a un món nou. És capaç de captar una Barcelona desconeguda fins i tot per als propis habitants de la ciutat.

Els mateixos carrers, els mateixos edificis, els mateixos racons i espais, de sobte adopten una forma totalment nova, convertint-se en autèntics desconeguts que voldràs descobrir inmediatament.

Fascina’t amb les formes de Barcelona amb Nicanor!

Racons d’una terra infinita

Nicanor García va ser un dels participants de la segona edició de l’InstagramTrip organitzat per l’Agència Catalana de Turisme.

Un viatge en globus pels Pirineus, un passeig pels racons amb més encant d’Osona, una visita a la casa Batlló a Barcelona o una excursió per la màgica Costa Brava són algunes de les aventures que pots trobar en la col·lecció de fotos que va compartir durant aquesta experiència.

No t’ho perdis!

Descobreix altres experiències a Catalunya