Gary Arndt |

Gary Arndt és un fotògraf especialitzat en el món dels viatges.

Va decidir deixar la seva carrera d'emprenedor a Minneapolis, vendre la seva casa per començar a viatjar per tot el planeta. A dia d’avui ha visitat més de 170 països dels 7 continents, compilant gran varietat d’aventures que comparteix a través d’increïbles fotografies en el seu blog “Everything Everywhere”

Visitar la seva col·lecció d’imatges és com donar la volta al món en un instant, està plena de paisatges paradisíacs, natura, arquitectura, colors i tota mena de cultures.

Actualment “Everything Everywhere” és un dels blogs de viatges més populars, comptant amb infinitat de reconoixements i guardons. Gary ha recollit 4 premis de la SATW (Society of American Travel Writers), convertint-se en el millor fotògraf de l’any en un d’ells.

Ens acompanyes a donar un tomb pel món amb Gary Arndt?

Descobreix Catalunya amb la mirada de Gary Arndt

Les maravelles de la Vall de Boí

Durant la seva visita a Catalunya, Gary, va fer una escapada a la Vall de Boí, un indret de somni situat al Pirineu de Lleida.

Com podràs veure a la seva galeria, la vall, no és només un dels paisatges més espectaculars del Pirineu català, sinó que, a més a més, és un patrimoni natural i cultural únic.

Coneix l’art romànic de l’església de Sant Climent amb Gary!

DSC_8028_29_30_31_32_tonemapped-X3

Les pedres ens parlen

La Val d’Aran és més que muntanyes i naturalesa, i així ho demostra Gary a la galeria d’imatges que va composar durant la seva visita a aquesta excepcional zona del Pirineu.

En ella, podràs descobrir l’encant de l’arquitectura romànica de l’església de Sant Miquel a Vielha o la singularitat de les cases de pedra típiques de la zona.

Escapa’t en l’objectiu de’n Gary!

L’altra cara de la Costa Brava

Durant el seu viatge a la Costa Brava, Gary va compilar gran quantitat d’instantànees que va compartir en el seu blog “Everything Everywhere”.

La seva selecció ens mostra la naturalesa salvatge de la Costa Brava, rodejada de cases de pedra, castells, ponts romànics i indrets secrets que no voldràs deixar de visitar.

Descobreix el costat salvatge de la costa Brava!

best-places-to-visit-in-catalonia-gary-arndt

La Sagrada Família de Gary Arndt

La Sagrada Família es veu diferent depenent dels ulls de qui l’observa.

Les fotografies que va fer Gary durant la seva visita a Barcelona, mostren la basílica des de la seva pròpia perspectiva, amb colors contrastats i originals angles, que aconsegueixen que admiris aquesta obra mestra de Gaudí des d’un punt de vista molt personal.

Coneix la gran icona de Barcelona des dels seus ulls!

Descobreix altres experiències a Catalunya