Esther Arroyo |

Actriu, model i presentadora de televisió d'origen andalús.

Esther Arroyo va obtenir el títol de Miss Espanya el 1990. A partir d'aquell moment va començar la seva trajectòria en televisió i cinema com a presentadora, col·laboradora i actriu. El seu debut interpretatiu va ser a la sèrie Más que amigos, encara que el seu paper més destacat va ser el d'Ali a la sèrie Periodistes, que va interpretar durant quatre anys.
En cinema ha col·laborat en la pel·lícula Atún y chocolate de Pablo Carbonell i en 2004 va ser la veu del doblatge de Mirage en la pel·lícula Els increïbles.

Els viatges i el mar són ingredients essencials en la vida de la gaditana. I és que Esther és una veritable apassionada del mar i els pobles de costa. Cada estiu, quan era petita, estiuejava en el sud de França i baixava amb la seva família fins al Cap de Creus, una zona que adora i en la qual se sent com a casa.

Sent l'energia del Cap de Creus al costat d'Esther Arroyo!

La màgia dels pobles de costa

L’aventura d’Esther comença al Cap De Creus, un espai singular situat a l’Alt Empordà que per la força del seu paisatge, ha servit com a font d’inspiració per a gran quantitat d’artistes, entre ells, Salvador Dalí.

Esther es coneix molt bé el territori, ja que com a bona amant de la Costa Brava, ha visitat la zona en múltiples ocasions. En la seva excursió ens ensenya les vistes del far del Cap de Creus, l’imponent monestir romànic de Sant Pere de Rodes, la badia del Port de la Selva, les casetes blanques de Cadaqués i la millor gastronomia de la regió.

No et perdis un dels espais amb més màgia de Catalunya!

 

Descobreix altres experiències a Catalunya