Carme Ruscalleda | Chef

Una de les cuineres amb més estrelles Michelin del món.

Carme Ruscalleda sempre havia sentit atracció pel món de l'art i, aviat, va descobrir que la gastronomia podia ser un singular camí per expressar-se.

El 1988 va obrir, juntament amb el seu marit, el restaurant Sant Pau, situat a Sant Pol de Mar i guardonat amb un gran nombre d'estrelles de la Guia Michelin i sols de la Guia Campsa. El 2004 va obrir les portes d'una rèplica d'aquest restaurant a Tòquio, que ja ha obtingut més d'una estrella de la Guia Michelin i que conserva la mateixa filosofia en ambient i cuina que l'original.

Moments, inaugurat en 2009 a Barcelona, és el tercer restaurant de Carme Ruscalleda. Ha estat guardonat també amb estrelles de la Guia Michelin i compta amb el seu fill Raül Balam al capdavant de les cuines.

La cuina de Carme és creativa, saludable i conserva l'essència de la proximitat del mar i l'horta catalana.

Coneix la terra catalana a través de la cuina de Carme Ruscalleda!

De la natura al plat

Els plats de Carme Ruscalleda compten amb la naturalesa que l’envolta com a ingredient principal i van sempre amanits amb una cullerada sopera de creativitat i una emulsió de tradició i modernitat. Sens dubte, són l’aposta perfecta d’una cuina saludable, natural i molt especial.

El Maresme, la seva terra, està molt present a les seves creacions culinàries. I és que, com ella mateixa afirma, quan s’està tan familiaritzada amb l’essència de la teva terra, la inspiració arriba tancant els ulls, tot recordant sensacions, sabors i aromes de l’entorn. Un entorn d’hort, mar i cultura pròpia que impregna els seus fogons.

Assaboreix Catalunya de la mà de Carme Ruscalleda!

 

Descobreix altres experiències a Catalunya