Eudald Carbonell |

Arqueòleg, paleontòleg, antropòleg i geòleg català.
Famós pels seus estudis sobre Atapuerca, Eudald és un amant de la Història, a la qual mira des d'un punt de vista multidisciplinari.

Des del 1999 és Catedràtic a la Universitat de Tarragona i actualment, exerceix també com a Investigador principal del Grup d'Autoecologia Humana del Quaternari i Director de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució social (IPHES).

Eduald Carbonell és un enamorat de Tarraco, una de les ciutats més importants de l'imperi romà, avui dia considerada com un enclavament únic a Europa per l'abundant llegat que conserva.

Descobreix els tresors del passat de Tarragona amb un expert en la matèria!

De la Tarragona romana a la medieval

Eudald Carbonell ens ensenya Tarragona, un dels seus llocs favorits al món. Un territori que brilla pels vestigis d’un passat romà i medieval que conviuen en perfecta harmonia amb la ciutat actual.

Després d’anys viatjant i realitzant excavacions pel món, Eudald afirma que de vegades recorrem milers de quilòmetres buscant un lloc únic, sense adonar-nos que a prop hi ha llocs tan especials i màgics com Tarragona i la seva província.

Una excursió per l’amfiteatre de Tarraco, una visita a la Catedral i un passeig per la platja de la Costa Daurada…No et perdis aquest viatge en el temps des de la Tarragona romana a la de l’època medieval!

 

Descobreix altres experiències a Catalunya