Cristina Villanueva |

Cristina Villanueva és una periodista catalana i presentadora de La Sexta Noticias al canal de tv La Sexta. Al llarg de la seva carrera ha obtingut nombrosos reconeixements periodístics, entre els quals destaquen el Premi Larra de Periodisme de la APM.

Cristina va néixer a Barcelona, encara que en l'actualitat viu amb la seva família a Madrid. Quan necessita desconnectar del frenètic ritme de la informació, acostuma a visitar el parc natural del Montseny (Barcelona), un lloc on guarda records d'infància, de pícnics amb amics i excursions per la muntanya.

Submergeix-te en la natura del parc del Montseny amb Cristina!

El Montseny, 100% natura

Cristina Villanueva et convida a descobrir el seu oasi particular: El parc natural del Montseny, un increïble paratge tenyit de verd situat a tan sols 50kms de Barcelona.

El parc natural del Montseny és el més antic de Catalunya, està catalogat com a reserva de la biosfera de la Unesco i constitueix una mosaic únic de paisatges mediterranis i centreeuropeus.

A Cristina li encanta passejar pel parc amb la seva família. Encara que coneix el lloc des de fa anys, sempre descobreix nous rierols, arbredes i corriols on perdre’s i desconnectar de la ciutat.

Calça’t unes sabates ben còmodes, la teva ruta pel parc natural pel Montseny és a punt de començar!

Descobreix altres experiències a Catalunya