Mónica Naranjo |

Mónica Naranjo va néixer a Figueres (Girona), una localitat empordanesa molt propera a Cadaqués. És cantant, compositora, productora musical i presentadora, i està considerada com una de les millors veus a nivell mundial.

Mónica va descobrir la seva gran passió per la música quan era molt petita, i des de llavors, no ha deixat de lluitar pels seus somnis fins a arribar a convertir-se en la reconeguda artista que és avui dia. Des de 1994 ha venut gairebé 9 milions de discos, principalment a Europa i Amèrica, i ha recollit nombrosos premis, entre els quals destaquen tres World Music Awards(1996, 1998 i 2010).

Encara que Mónica ha viscut en diferents llocs al llarg de la seva carrera, sent que l’Empordà és casa seva. El color del mar i dels capvespres de la Costa Brava, quedaran gravats en la seva memòria per sempre.

Descobreix la terra natal de Mónica Naranjo!

L’Empordà de Mónica Naranjo

Per a Mónica Naranjo el contacte amb la naturalesa és essencial a l’hora d’idear l’escapada perfecta. Per aquest motiu, tornar a l’Empordà, la seva terra natal, per passejar pel Parc dels Aiguamolls és una de les seves activitats favorites quan necessita desconnectar i reposar energies. Aquest espai protegit únic compta amb una heterogènia vegetació que alberga gran varietat d’espècies animals per descobrir durant el seu recorregut.

Però aquí no acaba tot, a l’Empordà t’esperen experiències d’allò més especials: assaborir els productes de proximitat de la zona, muntar a cavall, o fins i tot casar-te en una capella del segle XV… No t’ho pots perdre!

 

Descobreix altres experiències a Catalunya