Oriol Vila | Actor

Actor de cinema, televisió i teatre nascut a Barcelona. Amb 15 anys es va iniciar en el món del teatre als Estats Units amb el musical Big River, al Hampton Playhouse de New Hampshire. Ha rebut formació en interpretació a Espanya i als Estats Units, a la qual se sumen estudis com a director i guionista a l'escola Escac de Barcelona.

Com a actor, ha participat en gran nombre de sèries de televisió i pel·lícules com The Pelayos, Lasa i Zabala i Totes les cançons parlen de mi, interpretació per la qual va ser nominat al Goya a millor actor revelació el 2010. Com a director i dramaturg, ha creat i dirigit, conjuntament amb Jordi Oriol, l'espectacle Big Berberecho que es va estrenar al Festival de Teatre Temporada Alta 2012.
Posteriorment, entre altres treballs, ha creat el projecte musical i teatral Nico & Sunset al costat de Raquel Salvador, i ha estat el director i coproductor de l'obra teatral Paradise.

Amb tanta activitat, l’Oriol ens confessa que el que més li agrada és fer llargues passejades en plena natura. Vols acompanyar-lo en el seu recorregut pel Priorat?

Priorat, terra de vins

Oriol Vila ens revela els secrets del Priorat, la comarca vinícola catalana per excel·lència.

Els pobles penjats sobre la serra del Montsant caracteritzen el paisatge de la comarca, una terra amb un gran patrimoni cultural marcat per l’univers del vi.

A Falset, hi trobem un celler-cooperativa modernista de 1919. Una joia arquitectònica que constitueix una autèntica catedral enològica.

Entre les parets de la Cartoixa d’Escaladei resideix la història del Priorat, una visita obligada per a tots aquells que vulguin fer un viatge als orígens de la comarca.

Cada racó del Priorat està ple d’història. Descobreix-los al costat de l’Oriol Vila!

 

Descobreix altres experiències a Catalunya