Albert Barrut |

Albert Barrut és un fotògraf català i pare de família.

Les seves fotos mostren el costat quotidià del seu dia a dia amb la seva família i amics, però sempre acompanyat d’un toc artístic i sofisticat.

En la seva galeria pots trobar tota mena de captures. Algunes d’elles sobre les seves passejades pels carrers de la ciutat, o excursions a la platja, d’altres juguen amb l’arquitectura més complexa i l’asimetria de la naturalesa. Però hi ha quelcom que les caracteritza, un nexe que et porta a identificar la seva feina a l’instant, i és la tendresa i delicadesa que transmeten totes elles.

Endolça't amb el món creat per Albert Barrut.

Retrats d’històries

Albert Barrut va ser un dels participants de la segona edició de l’InstagramTrip organitzat per l’Agència Catalana de Turisme.

Amb els seus companys de viatge va compilar multitud d’imatges de tots i cadascun dels racons especials que va anar descobrint durant la seva experiència. Des de Siurana a Prades, i des de Tortosa al Delta de l’Ebre. Però el seu reportatge no es limita a captar espais, sinó a capturar els instants viscuts en ells. Cada imatge ens transmet la màgia de cada moment.

Coneix els retalls de les històries de l’Albert!

Descobreix altres experiències a Catalunya