theplanetd |

Dave i Deb són l'aventurera parella canadenca que està darrere del blog ThePlanetD. Un equip format per un fotògraf i una escriptora que conformen el tàndem perfecte per iniciar-nos en l'aventura de viatjar.

Amb el lema “Adventure is for Everyone" transmeten a través de les seves publicacions, la seva passió pels viatges, animant a tots els lectors a viure els seus somnis i a viatjar al voltant del món.

Al seu blog es poden trobar extensos articles amb experiències, consells i tips per a tot tipus de turisme: aventura, cultural, relax, luxe, etc.

A partir de l'èxit en ThePlanetD, han col·laborat en diferents mitjans com la TV, ràdio i premsa, convertint-se en dues reconegudes personalitats dins del món dels viatges, i guardonats amb el SATW (Society of American Travel Writer's) Travel Blog of the Year.

Vols conèixer la seva experiència a Catalunya?

Descobreix Catalunya amb la mirada de theplanetd

Sobrevolant els Pirineus

Dave i Deb van gaudir com mai durant les seves dues setmanes als Pirineus.

Els Pirineus catalans ofereixen una gran varietat d’opcions per aprofitar al màxim les teves vacances, no importa el que estiguis buscant: moments de relax, aventures, visites turístiques o activitats de la família…

Dave i Deb, com a bons amants de l’aventura que són, van decidir arribar als Pirineus d’una forma molt divertida, viatjant amb globus aerostàtic.

The interesting thing about hot air balloon–ing is the takeoff. You are filled with anxiety as you wonder what the flight will feel like, but before you know it, you are already in the air and floating high into the sky. It’s calm and smooth and you don’t even notice that you’ve taken off until you are over the tree line. Hot air ballooning is the most relaxing adventure you’ll ever take.

Coneix la seva experiència!

Pyrenees-spain-europe-XL

 

Els anells de Saturn des de Catalunya

Durant el seu viatge a Catalunya, els aventurers Dave&Deb, no van voler perdre’s la visita al Parc Astronòmic del Montsec. Un observatori que per la seva ubicació als Pirineus compta amb unes vistes privilegiades.

En el seu reportatge ens expliquen la increïble experiència de poder observar la galàxia amb els colossals telescopis del parc:

“Through the lens Saturn glowed brightly, piercing through the black night sky. I could clearly see the rings floating around the planet and I was mesmerized by the sight. I had seen pictures and drawings before, but this was the real deal. It felt as if I could reach out and touch them. I couldn’t believe how clear the rings were right before my eyes!”

No et perdis la màgia d’aquesta experiència!

astronomy-park-catalonia-spain-41

Entrevista ThePlanetD

1. Què et va atreure a l’hora d’acceptar la proposta per venir a visitar Catalunya?
Havíem visitat Barcelona un cop abans, però volíem explorar més de la regió. En particular els Pirineus i la costa.

2. Com i quan vas començar a fer servir Instagram/a fer vídeos dels teus viatges/ a escriure sobre ells…?
De fet no utilitzàvem gaire Instagram quan vam visitar Catalunya, però va ser allà que ens vam inspirar per fer-lo servir més. És un mitjà tan visual i Catalunya és tan bonica, que ens va semblar la manera perfecta de compartir les nostres experiències durant el viatge. Des de llavors és una de les xarxes socials que millor ens funciona. Compartim imatges de paisatges, fauna, cultura i arquitectura, i sentim que és una eina perfecta per als viatges. Ens hem inspirat per visitar un lloc basant-nos únicament en una fotografia, Instagram realment alimenta la passió pels viatges.

3. Ha/han canviat Instagram / el teu blog / els teus vídeos la forma en la qual viatges?
Definitivament. Vam començar a viatjar a l’any 2000, quan no hi havia xarxes socials o (molts) blogs. Estàvem completament desconnectats i havíem d’esperar fins arribar a casa per compartir les nostres experiències amb els nostres amics i familiars. Sempre fèiem moltes fotos i vídeos, i escrivíem extensos emails als nostres amics i familiars explicant les nostres històries, però res era immediat. Quan arribàvem a casa, ens resultava difícil transmetre l’emoció i els sentiments que havíem viscut durant el viatge. Ara podem mostrar a la gent el que estem vivint en temps real i transmetre el que estem sentint en el moment.

Pyrenees - ThePlanetD

4. Explica’ns alguna cosa que mai no oblidaràs de la teva visita a Catalunya
Oh, hi ha tantes coses, els Pirineus, la vida nocturna de Barcelona, el vi … és interminable. Però el que més ens va impresionar va ser la nostra primera cursa de F1 al Circuit de Catalunya. Ho havíem vist a la televisió, però veure-ho en persona va ser realment emocionant.

A vegades les millors experiències de viatge surten d’un moment imprevist.

5. Pots descriure breument en 140 caràcters els llocs que vas visitar (Barcelona, Costa Brava, Pirineus …?)
Catalunya és la destinació perfecta. Amb platges, muntanyes, la vida de la ciutat, la cultura, té alguna cosa especial per a cadascun de nosaltres.

Catalunya és la destinació perfecta. Amb platges, muntanyes, la vida de la ciutat, la cultura, té alguna cosa especial per a cadascun de nosaltres.

6. Quin és el millor consell que has rebut?
Sigues flexible. És possible que tinguis un itinerari fixe en ment, però si les coses canvien, roda amb elles. A vegades les millors experiències de viatge surten d’un moment imprevist.

places-to-visit-in-catalonia-pyrenees-planet-d

7. Què significa viatjar per a tu?
Viatjar és la millor educació. Es tracta d’aprendre i entendre el món. Trenca les barreres i els prejudicis, i ens ensenya que les persones són més similars del que pensem. Hem fet alguns dels nostres millors amics mentre viatjàvem i hem acariciat cada experiència.

Descobreix altres experiències a Catalunya