Iain Mallory |

Si t’agrada l’aventura, les activitats a l’aire lliure i les màgiques imatges que surten d'aquesta combinació, no pots perdre’t el blog de l’anglès Iain Mallory, un ex-oficial de les Forces Armades apassionat dels viatges i la fotografia.

Iain viu la vida al màxim, practicant tota mena d’esports d’aventura per tots els continents. El seu dia a dia és ple de pura adrenalina en increïbles escenaris arreu del món que captura d'una manera única amb la seva càmera.

El seu blog de viatges “Mallory on Travel” s’ha convertit en un dels més reconeguts del sector pels seus interessants articles i fotografies espectaculars.

Fes del teu dia a dia una aventura amb Iain Mallory!

Sobrevolant volcans

Durant un viatge a Catalunya, l’aventurer Iain, no va voler perdre’s l’oportunitat de sobrevolar en globus aerostàtic la zona volcànica de la Garrotxa i capturar increïbles imatges de la seva experiència.

Contemplar el paisatge a vista d’ocell mentres flotes a l’aire és una vivència realment meravellosa que Iain ha volgut compartir a través de les seves imatges farcides de naturalesa, calma i llibertat.

Coneix la Garrotxa des de les alçades!

6218458185_152fbac23d_b

Descobreix altres experiències a Catalunya