Trevor Hawkins |

Trevor Hawkins és un realitzador americà, membre de l'equip de Mammoth, un grup de directors, fotògrafs i dissenyadors de Missouri, creadors d'espectaculars vídeos d'arreu del món.

Les seves feines són realment increïbles. Composades per una fotografia cuidada al detall, aconsegueixen un dinamisme i harmonia perfectes entre les imatges i el so que fan que t'hi submergeixis.

Sentiràs el desig de traslladar-te des d'on sigui que et trobes cap als racons, moment i aventures que capturen amb els seus vídeos.

Els vídeos de Trevor traspassen la pantalla. Ens hi endinsem?

Descobreix Catalunya amb la mirada de Trevor Hawkins

Un passeig per l’Alt Empordà i la Garrotxa

Trevor i la seva parella Cori són els protagonistes del primer capítol de la sèrie documental “Catalunya Experience”.

Des de Kansas, aterren a l’aeroport de Barcelona per enfilar camí cap a l’Alt Empordà, la Garrotxa i Cadaqués.

Els hi espera un viatge ple de sorpreses on faran activitats diverses com submarinisme, torrar castanyes o visitar la casa de Salvador Dalí.

Una experiència que sens dubte recordaran per sempre:

“Quan coneixes a la gent d’un lloc que et submergeix en la seva cultura, l’experiència és molt més autèntica que viatjar per una terra desconeguda com un turista més. Ha sigut realment increíble poder gaudir d’aquest viatge únic”.

 

Barcelona és molt més

Una setmana a la província de Barcelona dóna per molt. Així ho demostra Trevor en el vídeo que va realitzar per l’Agència Catalana de Turisme.

Una feina el·laborada amb moltíssima cura, que compta amb imatges que transmeten sentiments, amb llocs absorvents i emotius fotogrames que et fan sentir com un protagonista més de la història.

Escolta el so de les onades del Mediterrani tal com si hi fossis, trasllada’t a les bodegues i restaurants de la ciutat, o als espectaculars paisatges amb boscos i cascades dels afores.

Viatja a la província de Barcelona amb Trevor!

Entrevista a Trevor Hawkins

1. Què et va atreure a l’hora d’acceptar la proposta per venir a visitar Catalunya?
Aquesta va ser la part fàcil! (hahaha). Qui podria dir que no? No ens ho vam pensar dos cops.

2. Com i quan vas començar a fer servir Instagram/a fer videos dels teus viatges/ a escriure sobre ells…?
Vaig començar a filmar als meus amics fent skate i wakeboard a l’institut. Per tant, porto fent-ho uns 10 anys més o menys. Tot va començar com un projecte petit, i poc a poc vaig anar obrint camí cap a aventures cada vegada més grans, fins que em van demanar viatjar pel món i gravar la meva experiència. Em sento increïblement afortunat, mai oblidaré això.

Si em dedico a allò que m’encanta, no treballaré ni un sol dia de la meva vida.

3. Ha/han canviat Instagram / el teu blog / els teus vídeos la forma en la qual viatges?
Jo diria que sí, però fer vídeos és una part tan fonamental de qui sóc, que no m’imagino cap altra forma de fer-ho. Així que sí i no. Quan faig viatges com aquests, no puc resistir la temptació de filmar, encara que només sigui per a mi!

4. Explica’ns alguna cosa que mai no oblidaràs de la teva visita a Catalunya
De lluny, la nostra activitat preferida va ser viatjar en un globus aerostàtic per la Garrotxa. Va ser un matí genial, i vam poder veure el sol de l’alba sobre els volcans. Era la nostra primera vegada en un globus aerostàtic!
I òbviament, ens va encantar conèixer a Ivana i a tot l’equip. Això va ser en realitat la nostra part preferida, són persones maquíssimes. Els hi trobem a faltar!

5. Pots descriure breument en 140 caràcters els llocs que vas visitar (Barcelona, Costa Brava, Pirineus …?)
Vam visitar la Garrotxa, Cap de Creus, Barcelona, els Pirineus, el petit poble on va viure Dalí i molts altres.

6. Quin és el millor consell que has rebut?
El millor consell que he rebut va ser de la meva mare. Quan era nen vaig créixer sempre amb les seves paraules que em repetien que si em dedicava a allò que m’encantava, no treballaria ni un sol dia de la meva vida. Realment recordo aquestes paraules ara, perquè és precisament el que estic fent. Potser aquest consell, va ajudar-me inconscientment a convertir-me en la persona que sóc avui. M’agrada pensar que és així.

Viatjar obre la ment cap a una perspectiva del món sencer.

Cataluña-sobrevolar-en-globo-aerostatico

7. Què significa viatjar per a tu?
Viatjar és una part molt important de qui sóc avui dia. Una gran part. Ara mateix, Cori i jo ens estem preparant per anar a Austràlia i estem molt emocionats. Viatjar obre la ment cap a una perspectiva del món sencer. Sovint és massa fàcil per a les persones que no viatgen, en caure accidentalment en una estreta visió del món, pretenent que tothom sigui com ells i pensant que si no ho són, haurien de ser-ho. Però això no és així. El món és massa gran i massa emocionant perquè tots siguem iguals. Seria massa avorrit. I quan viatges, arribes a experimentar, a sentir el món i totes aquestes diferents formes de vida. Sincerament, crec que viatjar només condueix a nodrir-nos com a millors persones. Com podríem viure sense això?

Descobreix altres experiències a Catalunya